Behandlinger

 

Kranio Sakral Terapi

 

 

Kranio Sakral Terapi findes både til mennesker og dyr. Teknikkerne er langt hen af vejen de sammen, og så er der alligevel stor forskel.

 

 

Hvad enten der er tale om behandling af mennesker eller heste så er teknikkerne meget blide - der arbejdes med ca. 10-20 grams teknikker, og hvorfor så det?


Ganske enkelt fordi at 10-20 gram det er nok til at gøre en forskel, og fordi KST´en meget handler om at mærke og i øvrigt at korrigere ved påvirkning af nervesystemet. Med et hårdere tryk kan behandleren ikke mærke restriktioner eller frigørelse for det hele "dør" i trykket.

 

Hypnose

 

 

Hypnose og hypnoterapi kan bruges til såvel børn som voksne, og man behøver ikke at være dybt traumatiseret for at have glæde af hypnosen

 

 

I det øjeblik man ønsker noget andet og bedre end det man allerede har, så kan man have glæde af hypnosen. I hypnosen arbejder vi med at skabe hurtige positive og varige forandringer, og min garanti er, at når du går ud af min klinik, så mærker du en positiv forandring i dit liv.

 

KST-skolen

 

 

Uddannelse tl KST behandler til heste (hunde moduler kan tilvælges). Her lærer du ar arbejde med de blide teknikker helt fra bunden af og du får det teoretiske fundament.

 

 

Der er en del teori i at forstå arbejdet med Kranio Sakral Terapi, men det er min overbevisning og min erfaring, at de fleste får det største udbytte ved at lære teorien igennem den praktiske erfaring. Derfor lægger jer stor vægt på arbejdet med teknikkerne, hvor kursisterne starter med at øve på hinanden - selvom teknikkerne overvejende er de samme til hestene, så er det nemmere at øve på en der ligger helt stille og ikke har masser af pels.