KST skolen
kranio sakral terapi uddannelse til heste - lær KST til heste

OM KST SKOLEN

 

 

careNcure har afholdt kurser i Kranio sakral terapi siden 2015, og i 2018 blev det til en uddannelse, hvor kursisterne tilbydes henholdvis skriftlig og praktisk eksamen.

 

 

KST skolen er en af de mest autentiske og grundige KST uddannelser på området. Der er kun 2-3 elever på hvert hold, for at kunne give hver især den best mulige undervisning og træning. Knogler og led kan kun løsnes og korrigeres en gang, hvorfor det prioriteres at kursisterne ikke deler heste i undervisningen. Her vægtes seriøsitet, faglighed og den enkelte elev


Derudover skal der arbejdes med 20-25 dokumenterede heste imellem hver modul, for at den enkelte får den beds mulige erfaring.

MODULER


 

MODUL 1

 

Modul 1 er basis modulet, hvor du får fundamentet i de blide teknikker på plads. Vi arbejder med bevægeanalyse og ser billeder og video. Du lærer at arbejder med hele overlinien og enkelt teknikker i kraniet. Derudover er der besøg af en af landets førende sadelmagere, der kommer og fortæller om sadler og hvordan der ofte er en sammenhæng mellem sadel, rytter og problemer i hestens bevægemønster

På dette modul arbejdes der efter en 14. steps protokol indtil teknikkerne er på plads.

 

MODUL 4

 

Et lidt anderledes og blødere modul, hvor vi igen har fokus på kraniet og kranienerver. Derudover arbejdes der med release af energiophobninger i vævet, kinesiologisk test, afspænding af led og en energi teknik der er helt unik i forhold til at arbejde der, hvor vi ellers ikke kan komme til.

Derudover lærer du at arbejde med Gua Sha massage.

 

MODUL 2

 

På dette modul arbejdes der videre med hestens krop i forhold til frigørelse og mobilisering af led. Her er der fokus på sacrum, SI-led, ribben, brystben og tungeben.

Derudover arbejdes der med at løsne bindevævet, arvæv og muskulatur. Der trænes i at arbejde i de forskellige lag af væv og muskler og der arbejdes med hestens reflekser.

 

MODUL 5

 

Eksamen.

2 timers skriftlig eksamen

1½ times praktisk eksamen på ukendt hest


Begge prøver skal være bestået for at eksamensbevis kan udstedes

 

MODUL 3

 

Hele dette modul omhandler teknikker til kraniet. Vi taler om hjernen og hvordan den er opbygget, hvordan den fungerer og hvorfor hesten tænker og handler anderledes end mennesker.

På dette modul er der gæsteunderviser i form af reg. belagsmed Jesper Andersen der fortæller om de forskellige typer af sko, sygebeslag, samarbejde faggrupper imellem og LLD


EN KURSIST FORTÆLLER


Mine varmeste anbefalinger til Stephanie. Man bliver favnet af Stephanies autentiske nærvær og entusiasme...hun er virkelig dygtig....
Du kan være sikker på at blive set som den du er, og det er så fint at behandlinger, kurser og uddannelser tilpasses sådan, at man får det størst mulige udbytte.
Her tænkes der ikke i "kasser" og det skaber plads til en ekstra dimension....liiiige det dér ekstra, som Stephanie mestrer.
Endelig vil jeg fremhæve Stephanies ekstremt høje moral.....det gør hende både tillidsvækkende og troværdig

Freya

 

KST behandler